Bewoner van Werkendam raakt gewond bij woningoverval

Foto: Archief
9 januari 2021, 12:15
Verlopen

WERKENDAM - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Wilgenlaan in Werkendam.

Hierbij is een 57-jarige persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is mishandeld met een onbekend voorwerp. De politie vermoedt dat er niks is buitgemaakt en doet uitgebreid onderzoek. De woningoverval vond die nacht plaats rond 03.10 uur. De bewoner is naar het ziekenhuis gebracht. Na enige verzorging kon hij weer naar huis.

Volgens het slachtoffer stond er plots een vreemde in zijn slaapkamer. Deze sloeg hem en sloeg na een korte schermutseling te voet op de vlucht in de richting van de Raadhuislaan. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. Uit onderzoek is gebleken dat hij de woning aan de achterzijde wist binnen te dringen door een deur te vernielen. 

Een 37-jarige Tilburger werd zaterdag rond 15.00 uur aangehouden op de Vissersdijk in Werkendam op verdenking van betrokkenheid bij de overval, omdat hij zich verdacht gedroeg. Hij zit voorlopig vast en de zaak wordt verder onderzocht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl