Nieuwe website Ondernemend Altena vol ondernemersnieuws

Foto: Pixabay
9 januari 2021, 05:50
Verlopen

ALTENA - In het jaar waarin Ondernemend Altena zijn tweede lustrum bereikt, lanceert het B2B-platform een fonkelnieuwe website. Meest markante verandering is de sterke nieuwsvoorziening. De nieuwe webstek brengt nu prominent relevant nieuws en info voor en door ondernemers.

Het platform zet met die verandering de eigen doelstellingen scherper neer. Stichtingsvoorzitter Cor Spek legt uit: “Ondernemend Altena wil het ondernemerschap in de regio zichtbaar maken, verbinden en zinvol versterken. Dat doen we al tien jaar via allerlei kennissessies, ondernemersuitstapjes en netwerkmomenten. Relevante info en ondernemersnieuws deelden we al wel via onze social mediakanalen, maar nog niet eerder via een daarop toegespitste website.”

Secretaris Henri Verhagen secretaris vult aan: “Met de missie die wij als stichting hebben, spelen wij in op een behoefte: namelijk het maximaal laagdrempelig bieden van voorzieningen waar ondernemers mee geholpen worden. Dat blijven onze bekende Open Coffees, alsook andere fysieke netwerkevenementen, zoals BizAwards Altena. Een nieuwswebsite is een prima aanvulling hierop, een platform waarop actualiteit gelezen kan worden en waarop ondernemers ook info kunnen delen.”

De nieuwe webstek biedt ondernemers dan ook een interactieve plek. Als ondernemers hun verhaal willen delen, tips hebben of willen reageren op actuele zaken dan kunnen ze dat via de website van Ondernemend Altena kwijt. Spek: “Wat we al jaren doen, is de interactie met ondernemers zoeken. Het jongste voorbeeld is onze Lockdown-actie waarmee we ‘gesloten ondernemers’ een sympathiek steuntje in de rug geven. Die support bieden we op een andere manier met de nieuwe website. Om die reden zijn de B2B-kalender, info rond de Open Coffee, de BizAwards enzovoorts onveranderd gebleven.” Neem een kijkje op www.OndernemendAltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl