Dussense Boys verlengt contract van André Vos

Foto: Facebookpagina Dussense Boys
15 januari 2021, 08:46
Verlopen

DUSSEN - Dussense Boys verlengt het contract van hoofdtrainer André Vos.

Vos, woonachtig in Giessen, is bezig aan zijn eerste seizoen in Dussen. De voormalig speler van Rijswijkse Boys stapte na een beenbreuk en een kapotte knie al op 22-jarige leeftijd in het trainersvak. Eerst bij voetbalvereniging Vuren, vervolgens bij de Altena jeugdelftallen, bij Sparta’30 en Roda Boys/Bommelerwaard.

Toen in 2014 Rijswijkse Boys en Giessen werden samengevoegd, ging Vos in zijn eigen dorp aan de slag. Vorige zomer maakte hij de overstap naar Dussen. Met dit elftal staat Vos negende in de onderbroken competitie vierde klasse C.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl