Heeft u een top idee voor een activiteit voor jongeren in coronatijd?

Foto: Gemeente Altena
15 januari 2021, 16:38
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena stelt €10.000,- beschikbaar voor het beste idee om mentale weerbaarheid onder jongeren te vergroten en eenzaamheid te verkleinen in coronatijd. Het inzenden van uw idee kan tot 1 februari.

Jongeren kunnen best wat ontspanning gebruiken in coronatijd. Het kabinet stelt daarom gemeenten een subsidie ter beschikking om activiteiten voor hen te organiseren. De gemeente Altena roept organisaties en bedrijven in Altena op om een activiteit te bedenken. Een activiteit voor jongeren om hun mentale weerbaarheid te vergroten en eenzaamheid te verkleinen. Een deskundige jury beoordeelt de ideeën. De te organiseren activiteit dient wel te voldoen aan een aantal voorwaarden.

Het betreft een plan voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar waarbij de mentale weerbaarheid en het verkleinen van de eenzaamheid voorop staan. Ook moet de activiteit beschikbaar zijn voor minimaal 200 deelnemers en zowel coronaproof offline als online beschikbaar te zijn. Uw inzending voorzien van videopitch, plannen en kostenraming kunnen worden ingezonden naar f.zwol@gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl