Tweetal aangehouden na achtervolging op A27

Foto: Archief
15 januari 2021, 08:35
Verlopen

NIEUWENDIJK - De politie heeft maandagnacht op de A27 ter hoogte van Nieuwendijk een 20-jarige inwoner van Moerdijk en een 16-jarige inwoner van Etten-Leur aangehouden.

Het tweetal zou diezelfde nacht in Amsterdam een man onder dreiging van een vuurwapen van zijn auto hebben beroofd. Rond 1.45 uur krijgt de politie een melding om naar de Marskramerstraat te komen, waar een 20-jarige man van zijn auto is beroofd. Als de politie arriveert, treffen agenten het slachtoffer met verwondingen aan. De politieagenten doen onderzoek in de omgeving en verwerken het kenteken, zodat het voertuig gesignaleerd staat.

Rond 2.30 uur komt er bij de Rotterdamse politie een melding binnen dat het gestolen voertuig zich op de A20 bevindt. Na een achtervolging worden de twee verdachten op de A27 ter hoogte van Nieuwendijk door de politie aangehouden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl