Vakantiedienstregeling Arriva blijft van kracht

Foto: Archief
15 januari 2021, 08:23
Verlopen

REGIO - Busvervoerder Arriva blijft tot de nieuwe einddatum van de lockdown, 7 februari, volgens de vakantiedienstregeling rijden.

Ook de buurtbussen rijden tot 7 februari nog niet. Per half december werd vanwege de lockdown een vakantiedienstregeling van kracht voor Arriva-bussen in West- en Oost-Brabant. Dit betekent dat op een aantal buslijnen minder vaak wordt gereden. Er zijn ook lijnen die geheel of gedeeltelijk vervallen. Belangrijkste reden voor deze verlenging van de gewijzigde dienstregeling zijn de reizigersaantallen.

Eerder berichtte Arriva dat de buurtbussen begin januari weer zouden gaan rijden, maar dit is dus uitgesteld tot minimaal 7 februari. De buurtbussen zijn inmiddels allemaal voorzien van maatregelen, zoals extra ventilatie en een speciaal filter. Daarmee zijn ze technisch geschikt om weer te starten met de dienstverlening. De actuele reisinformatie vinden reizigers terug via de reisplanners of op de website van Arriva.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl