Altenatafel ook digitaal

Foto: Archief
21 januari 2021, 16:18
Verlopen

ALTENA - De Altenatafels van maandag 25 en dinsdag 26 januari zijn in digitale vorm in plaats van fysiek. Het presidium heeft dit besloten.

Vanwege de huidige corona-situatie zal zo veel mogelijk digitaal vergaderd worden. De Altenaronde was al digitaal en dat geldt nu ook voor de Altenatafel. Over de vorm van de komende raadsvergaderingen neemt het presidium later een besluit.

Sinds het begin van de coronacrisis bekijkt het presidium per vergadering telkens wat mogelijk en verantwoord is bij de actuele richtlijnen en regels. De veiligheid, maar ook het kunnen nemen van goede besluiten voor de gemeente Altena, staan voorop. De Altenatafel is, evenals de Altenaronde en raadsvergadering, te volgen via de live-verbinding: https://altena.raadsinformatie.nl/live.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl