Doe mee met de ondernemerspeiling

Foto: Pixabay
22 januari 2021, 18:06
Verlopen

ALTENA - Ondernemers zijn belangrijk voor de gemeente Altena. Graag wil de gemeente van de ondernemers horen hoe zij de gemeentelijke dienstverlening ervaren. Daarom ontvangen bijna 3.000 bedrijven in Altena een vragenlijst.

In de week van 18 tot 23 januari ontvangt een willekeurige selectie van bijna 3.000 bedrijven een uitnodiging voor het onderzoek. Heeft u ook een uitnodiging ontvangen? Vertegenwoordig uw sector, doe mee met het onderzoek en vertel erover aan uw relaties. Hoe meer deelnemers, hoe groter het resultaat, hoe beter het ondernemers- en vestigingsklimaat in Altena.

De ondernemerspeiling wordt in opdracht van de gemeente Altena uitgevoerd door I en O Research. Dit is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat voor meerdere gemeenten dergelijke peilingen uitvoert.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl