Gemeente Altena ondersteunt gedupeerden toeslagenaffaire

Foto: Pixabay
22 januari 2021, 18:31
Verlopen

ALTENA - Bent u in de problemen gekomen door de toeslagenaffaire? Neem dan contact op met OnS Altena. Zij hebben ondersteuningsmogelijkheden bij schulden, verlies van werk en inkomen en opvoedingsproblemen.

In Nederland zijn duizenden ouders getroffen door problemen bij de kinderopvangtoeslag. Ook in Altena wonen er ouders die door de Belastingdienst onterecht beschuldigd zijn van fraude. De Belastingdienst compenseert hen daar financieel voor. Komt u in aanmerking voor compensatie maar is dat niet voldoende voor u? Heeft u door de toeslagenaffaire problemen gekregen rondom huisvesting, werk en inkomen, zorg of opvoeding van uw kinderen? Neem dan contact op met OnS Altena.

Vanwege de privacywet mag de Belastingdienst de gemeente Altena geen gegevens verstrekken. Daarom doet de gemeente een oproep aan getroffen ouders in Altena om contact op te nemen. Er is ondersteuning mogelijk bij schulden, verlies van werk en inkomen, opvoedingsproblemen. Aarzel niet en neem contact op met OnS Altena via 0183 – 51 60 60.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl