Fanatieke twitteraar ontdekt vernielingen nabij Merwedebrug

Foto: Twitter @tonnieontour
23 januari 2021, 19:24
Verlopen

SLEEUWIJK - Twee maanden geleden sloot Rijkswaterstaat het fietspad van de Merwedebrug bij Sleeuwijk af voor zwaar verkeer.

Zaterdagmorgen ontdekte de fanatieke Twitteraar Tonnie Smits uit Werkendam dat de betonblokken bij de Merwedebrug stuk zijn gereden, het hekwerk is vernield en een boom is beschadigd. Het pad langs de A27 werd in november afgesloten, omdat het asfalt slechts beperkte draagkracht heeft en niet is berekend op zwaar verkeer. Blijkbaar had de bestuurder van een zwaar voertuig zaterdagmorgen lak aan die blokkade, die eind november werd opgeworpen. Rijkswaterstaat ontdekte dat het fietspad geregeld ook werd gebruikt door onder meer tractoren.

Een woordvoerster van Rijkswaterstaat meldt dat de situatie ter plekke wordt bekeken. Als er een spoedreparatie nodig blijkt zijn, dan gaan zij direct aan de slag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl