Bedankactie van SGP-kandidaten voor zorgmedewerkers

Foto: SGP
27 januari 2021, 13:03
Verlopen

ALTENA - In de afgelopen week hebben SGP-kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen stroopwafels bezorgd bij zorginstellingen in hun eigen gemeente. In totaal zijn er door heel Nederland 13.500 stroopwafels bezorgd.

De kandidaten voor de SGP afkomstig uit de gemeente Altena, Arie Rijneveld (nr. 11) en Peter Noordergraaf (nr. 25), zijn heel Altena doorgereden. Bij de zorginstellingen Goezate in Werkendam, Lemmenskamp in Woudrichem, Zorgplein Maaswaarden inWijk en Aalburg en Andel, Antonia en Altenahove in Almkerk en de Aernswaert in Hank werden stroopwafels gebracht.

Peter Noordergraaf, tevens raadslid voor de SGP in Altena: “We hebben zoveel mogelijk instellingen bezocht, aangezien ik als raadslid weet dat al deze mensen ontzettend hard werken om de zorg te kunnen leveren.” De zorg staat momenteel onder zware druk. Met deze actie wil de SGP daarom alle zorgmedewerkers in Nederland een hart onder de riem steken. Kandidaat Arie Rijneveld: “In deze moeilijke tijd zien we het belang van goede zorg. Het zorgpersoneel gaf aan dat ze een zware tijd hebben gehad. Wij vinden het belangrijk om onze waardering daarvoor te laten blijken.” De zorgmedewerkers reageerden positief op de actie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl