Gerrit Breeman start als interim directeur-bestuurder van Bazalt Wonen

Foto: Bazalt Wonen
28 januari 2021, 15:05
Verlopen

REGIO - Deze week start Gerrit Breeman als interim bestuurder van woningcorporatie Bazalt Wonen. Hij volgt hiermee Peter van den Heuvel (voorheen directeur-bestuurder Woonlinie) op totdat er een vaste directeur-bestuurder is geworven voor Bazalt Wonen.

Gerrit Breeman is een ervaren (interim) bestuurder. In 2018 was hij 7 maanden interim-bestuurder bij Poort6 (Gorinchem). Andere corporaties waar hij intern als bestuurder werkte waren: De Woonplaats (Enschede) en Leystromen (Rijen). Daarvoor was hij lange tijd bestuurder van Volkshuisvesting Arnhem. “We zijn blij met de komst van Gerrit Breeman. Gerrit is een ervaren bestuurder met oog voor mens en maatschappij. We zijn ervan overtuigd dat hij een positieve bijdrage levert aan Bazalt Wonen”, aldus Frank van Beers, RvC voorzitter Bazalt Wonen.

Bazalt Wonen start ook de werving voor een definitieve invulling van de vaste functie directeur-bestuurder. De aanstelling van deze functie zal zeker een aantal maanden in beslag nemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl