Help mee in de opstart van Hospice Altena

Foto: Freeimages.com
31 januari 2021, 13:53
Verlopen

ALTENA - De bevolking vergrijst en eenzaamheid is een veel gehoord woord. Het is niet vanzelfsprekend dat we altijd voor elkaar kunnen zorgen op de manier zoals we zouden willen. Hospice Altena wil daar op inspelen.

Stichting Hospice Altena gunt, zonder winstbelang, ieder mens een plek om het leven nog even te vieren en het leven op geheel eigen wijze los te laten. Hospice Altena is een stichting die is opgericht in 2019. Zij willen in 2021 een hospice openen, daarvoor zijn ze druk op zoek naar een geschikte locatie in Altena.

In deze fase van opstarten is de stichting volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Ook vrijwilligers die willen gaan helpen met diverse taken, zoals koken of onderhoud van de tuin, zijn van harte welkom. Wilt u zich inzetten voor Hospice Altena? Neem dan contact op via de website www.hospice-altena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl