CDA Altena pleit voor noodfonds getroffen ondernemers

Foto: Archief
8 februari 2021, 11:03
Verlopen

ALTENA - De landelijke overheid heeft diverse regelingen opgetuigd voor ondernemers en verenigingen, die in financieel zwaar weer verkeren. Helaas zijn deze regelingen niet voor alle ondernemers en verenigingen toereikend.

Ook de gemeente Altena kent schrijnende gevallen, zoals kapster Marloes Nederveen uit Dussen en Tikkie Anders uit Sleeuwijk. Dit zijn trieste voorbeelden van hoe het kan gaan met ondernemers, die zwaar zijn getroffen door de corona crisis.

Het CDA Altena pleit daarom voor een noodfonds vanuit de gemeente Altena om voor schrijnende gevallen te ondersteunen. Volgens raadslid Arie-Pieter Verdoorn moeten we in deze tijd solidair met elkaar zijn, zodat we met zijn allen sterker uit deze crisis komen. Hij vraag de gemeente Altena via schriftelijke vragen of ze bereid is om met een noodfonds te komen voor de getroffen ondernemingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl