Berlage Saxophone Quartet livestream vanuit kasteel Dussen

Foto: Sarah Wijzenbeek
9 februari 2021, 17:44
Verlopen

DUSSEN - Een avond genieten van een concert van Berlage Saxophone Quartet in de sfeervolle ambiance van het oude kasteel Dussen: dat was de bedoeling. En dat is het nog steeds.

Want hoewel er door Corona veel niet kan, zijn er gelukkig moderne middelen én positieve energie om iets moois tot stand te brengen. Het Berlage Saxophone Quartet presenteert opnieuw een meesterwerk: de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach. De variaties zijn teder, uitbundig, dansbaar en meeslepend. De vier leden bespelen acht saxofoons in de zetting van duo’s, trio’s en kwartetten, in een nieuw arrangement. Op subtiele wijze wordt de muziek voorzien van kleur en beeld.

Stap -thuis!- in de achtbaan van emoties, gecomponeerd door Bach en laat u meeslepen door de symbiose van licht en saxofoons. Dit alles vindt plaats op donderdag 25 februari. Aanvang is 20.00 uur. Het concert wordt zonder pauze uitgevoerd en duurt ca. 60 minuten. Toegang tot livestream door vooraf te reserveren op www.kasteel-dussen.nl en voldoen van entree.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl