Brandweerwagen komt vast te zitten tijdens werkzaamheden in Dussen

Foto: redactie
9 februari 2021, 22:21
Verlopen

DUSSEN - De brandweer moest dinsdag 9 februari in actie komen voor een schoorsteenbrand aan de Korn in Dussen. Daarbij is de hoogwerker van de brandweer vast komen te zitten door de gladheid.

De schoorsteenbrand werd om 20.00 uur gemeld door een oplettende buurvrouw. De bewoners konden veilig het huis verlaten. Een andere buurtbewoner kwam in actie met zijn tractor om de hoogwerker van de brandweer op weg te helpen. De hoogwerker kwam in de problemen tijdens het naar beneden rijden van de oprit van de dijkwoning.

Aangezien de hoogwerker vast zat, heeft de brandweer in eerste instantie de werkzaamheden uitgevoerd zonder de hoogwerker. Nadat de hoogwerker van de brandweer weer zijn werkzaamheden kon hervatten is de schoorsteen gecontroleerd op restanten van vuur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl