Afvalstoffendienst haalt tot en met zondag geen afval op in Altena

Foto: Archief
11 februari 2021, 17:14
Verlopen

ALTENA - De Afvalstoffendienst heeft samen met de gemeente Altena besloten om tot en met zondag 14 februari geen afval op te halen. Dat geldt ook voor het oud papier.

De weersvoorspellingen geven de hele week nog strenge vorst aan. Het is daarom niet mogelijk om met de vuilniswagens elke straat te bereiken. Op dit moment gaat men ervan uit dat de wagens vanaf maandag weer veilig door de straten kunnen rijden. Maar dat is afhankelijk van de weersomstandigheden. In het weekend wordt hierover een beslissing genomen.

Als er volgende week wel gereden kan worden, wordt het restafval en pmd als eerste opgehaald. Inwoners worden daarover in de AfvalWijzer app verder geïnformeerd. De gemeente Altena vraagt inwoners om geen afval aan de straat te zetten, maar de containers en zakken thuis te bewaren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl