Snelweg A27 afgesloten op zaterdag 13 februari

Foto: Rijkswaterstaat.nl
12 februari 2021, 17:22
Verlopen

ALTENA - Om vorstschade aan het asfalt te herstellen voert Rijkswaterstaat reparaties uit aan de snelweg A27 tussen knooppunt Hooipolder en Gorinchem.

De A27 is daardoor afgesloten tussen knooppunt Hooipolder en Gorinchem, in de richting van Gorinchem, op zaterdag 13 februari 2021 van 11.00 uur tot 16.00 uur. Weggebruikers dienen hierdoor rekening te houden met omleidingen en extra reistijd. Ook de Merwedebrug in de richting van Gorinchem is tijdens de werkzaamheden afgesloten.

Voor het verkeer op de A27 en snelweg A59 worden omleidingsroutes ingesteld via de A59/A16/A58 en via de A59/A2/A15. Regionaal verkeer richting het land van Altena wordt omgeleid via de N267. Lokaal verkeer wordt ter plekke omgeleid. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Ook worden verkeersregelaars ingezet.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl