A27 van Hooipolder naar Merwedebrug dicht voor noodreparaties

Foto: Sander van Strien
12 februari 2021, 19:48
Verlopen

REGIO - Op zaterdag 13 februari gaat de A27 tussen knooppunt Hooipolder en de Merwedebrug dicht voor noodreparaties aan het wegdek.

De noodreparaties zullen plaatsvinden tussen 11.00 uur en 16.00 uur. De afsluiting geldt ook voor alle op- en afritten langs de A27. Door de vorst zijn er op diverse plekken gaten in het wegdek ontstaan. Deze ontstaan doordat er water in het wegdek loopt en bevriest waardoor het asfalt afbrokkelt.

Naast de noodreparaties kan Rijkswaterstaat niet garanderen dat de snelweg op een later moment nogmaals zal worden afgesloten om het wegdek opnieuw te asfalteren. De noodwerkzaamheden die nu ingepland staan zijn hard nodig omdat de schade aan het wegdek deze week zorgde voor gevaarlijke situaties en verkeershinder.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl