Ondernemers gezocht voor bijeenkomst klimaatbestendig Altena

Foto: BIZ Bruine Kilhaven
14 februari 2021, 13:30
Verlopen

ALTENA - Ondernemers en bestuursleden van ondernemersverenigingen zijn van harte uitgenodigd voor een digitale bijeenkomst over een klimaatbestendig Altena.

Het klimaat verandert en dat heeft inmiddels merkbare effecten: extreme neerslag kan tot wateroverlast leiden, we hebben last van langdurige periodes van hitte en de afgelopen zomers waren heel droog. We moeten ons aanpassen aan de gevolgen van klimaatverandering en ons daar op voorbereiden. Klimaatadaptatie noemen we dat. Daarom zijn gemeente Altena en Waterschap Rivierenland een proces gestart om een strategie en uitvoeringsagenda op te stellen, samen met iedereen die het raakt, dus ook de ondernemers in Altena. Wat zijn de klimaatopgaven op onze bedrijventerreinen, hoe willen we met de opgaven omgaan en wat is nodig om de inrichting nog beter aan te passen op de klimaatverandering? Tijdens de online bijeenkomst gaat men in gesprek om met u te verkennen. Uw inbreng wordt meegenomen in de klimaataanpak die geschreven wordt.

De bijeenkomst is op 3 maart 2021 van 19.00 tot 20.00 uur. U kunt zich tot 26 februari aanmelden door een email te sturen naar mandy.van.kouwen@rhdhv.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl