Webinar over het gebruik van LinkedIn

Foto: Archief
14 februari 2021, 13:18
Verlopen

ALTENA - LinkedIn is een online zakelijk sociaal netwerk. U kunt hier uw professionele portfolio delen, netwerken met andere professionals en uzelf online zichtbaar maken. Inwoners van Altena kunnen nu deelnemen aan een webinar over LinkedIn.

Nicole neemt u mee in de wereld van LinkedIn. Hoe zorgt u dat uw profiel goed zichtbaar is? Wat moet u wel of juist niet doen? Aan het einde van dit webinar weet u hoe u uw profiel aan kunt maken of hoe u uw profiel nog beter maakt. Uiteraard kunt u live vragen stellen aan Nicole.

Deze webinar gaat door bij minimaal tien deelnemers, maar er is ruimte voor maximaal vijftien deelnemers. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Deze webinar is voor inwoners van de gemeente Altena. Deze webinar is op woensdag 14 april. U kunt inloggen vanaf 19.45 uur. De start is dan om 20.00 uur. Aanmelden doet u via de website www.bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl