Kindercongres door FNV Jeugdzorg en ‘Terug naar de Toekomst’

Foto: Archief
16 februari 2021, 19:18
Verlopen

OUDENDIJK - FNV Jeugdzorg en Gezinshuis Terug naar de Toekomst uit Oudendijk organiseren op 3 maart het eerste Kindercongres ooit.

Als kind heb je het recht om gelukkig en veilig op groeien. Om je talent te ontwikkelen, te spelen en om te leren om voor je toekomst. Ook als het even tegenzit en een kind en/of opvoeders wat hulp kunnen gebruiken. De wensen van kinderen en jongeren zijn heel belangrijk als het gaat om hulp aan kinderen en jongeren. De wensen komen terecht in een advies wat gemaakt wordt voor de volwassenen die beslissen.

Kinderen en jongeren worden opgeroepen om voor 25 februari een enquête in te vullen. Zo krijgt de organisatie voor het congres al een heleboel meningen binnen. Kinderen en jongeren verdienen het dat er naar hen wordt geluisterd en samen met hen, over hen te beslissen. De enquête is te vinden op https://nl.surveymonkey.com/r/EnqueteJeugdzorgKind. Op 3 maart is het congres. Opgeven voor het congres kan via https://nl.surveymonkey.com/r/kindercongres.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl