ReconnectLIVE dagelijks liveprogramma voor jongeren op Altena TV

Foto: Archief
16 februari 2021, 19:25
Verlopen

ALTENA - Van woensdag 17 t/m vrijdag 26 februari komen Altena TV en jongerencentrum De Pomp (YFC Altena) met een speciale live-programmering onder de naam ReconnectLIVE.

ReconnectLIVE is een dagelijks programma wat helemaal in het teken staat van het Reconnect Youth vakantieprogramma voor jongeren in Altena. Het programma is dagelijks (m.u.v. zondag) te zien op Altena TV. Naast een gezellige en interactief spel en het dagjournaal wordt er dagelijks een persoonlijk portret uitgezonden van een jongere uit Altena.

Het programma wordt live uitgezonden vanuit Jongerencentrum De Pomp en is vanaf woensdag 17 t/m vrijdag 26 dagelijks van 20.00 uur tot 20.30 te zien op Altena TV. Tijdens de Reconnet Youth week bundelen verschillende (sport)verenigingen, jongerenorganisaties maar ook lokale bedrijven hun krachten om een aantrekkelijk en corona-proof programma aan te bieden. Zo kan er worden geklommen in het klimpark in Hank, is er een speciale Extreme Fit Challenge aangeboden door studio Aktief in Giessen en zijn er nog tal van andere activiteiten zoals lasergamen, Archery Tag en verschillende graffitiworkshops.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl