Uitstel betaling belasting voor ondernemers en ZZP’ers

Foto: Archief
18 februari 2021, 19:58
Verlopen

REGIO - Samenwerkingsverband Vastgoedinformatie Heffing en Waardebepaling, kortweg SVHW, geeft ondernemers en ZZP-ers die in 2021 een aanslag lokale belastingen hebben ontvangen, meer ruimte om te betalen.

De gemeente Altena heeft de heffing en invordering van de lokale belasting ook bij deze gemeenschappelijke regeling ondergebracht. De SVHW hoopt door uitstel van betaling enige financiële verlichting te creëren, aangezien de omzet van velen vanwege de coronacrisis onder druk staat. Allereerst is het mogelijk om in termijnen te betalen via automatische incasso. Daarnaast kunnen ondernemers en ZZP-ers uitstel van betaling aanvragen tot 1 oktober 2021.

Dit alles kan geregeld worden via de website van SVHW: www.svhw.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl