Voetganger komt om het leven bij ongeval in Woudrichem

Foto: Archief
19 februari 2021, 20:00
Verlopen

WOUDRICHEM - Vrijdag 19 februari omstreeks 19.00 uur is er op de Almkerkseweg in Woudrichem een voetganger om het leven gekomen bij een verkeersongeval.

Er kwamen veel hulpdiensten ter plaatse waaronder een traumahelikopter. De voetganger werd op de Almkerkseweg in Woudrichem geraakt door een auto ter hoogte van de Schoenriemsebrug. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Uit onderzoek blijkt dat bij het dodelijk verkeersongeval vermoedelijk sprake was van zelfdoding. Om die reden doet de politie verder geen uitspraken over het incident. Voor de betrokken bestuurder en de omstanders die eerste hulp hebben verleend is slachtofferhulp ingeschakeld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl