Stuurt u ook een kaartje naar de jarige D.?

Foto: Pixabay
22 februari 2021, 09:34
Verlopen

OUDENDIJK - Woensdag 24 februari wordt D. 12 jaar. Dat is toch normaal kunt u denken? Niet in dit geval. D. woont in het gezinshuis Terug naar de Toekomst in Oudendijk.

Haar eigen familie is afzijdig en sociale contacten en vriendschappen zijn voor haar niet de normaalste zaak van de wereld en erg ingewikkeld. Ze heeft nu, na vele jaren, gelukkig een thuis waar ze liefdevol kan opgroeien. Helpt u mee om haar 12e verjaardag een beetje meer bijzonder te maken?

Een kaartje sturen naar deze toffe meid is een kleine moeite maar een groot gebaar. Haar jeugd was al niet altijd gemakkelijk en heeft sporen nagelaten. Desondanks is ze vrolijk en positief ingesteld. Uw kaartje kan gestuurd worden naar: Jarige D, Jan Spieringweg 2 4285 WN Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl