Klaitrappers mikken op zomercarnaval in Dussen

Foto: Archief
23 februari 2021, 09:00
Verlopen

KLAIENDAM/DUSSEN - Ondanks de maatregelen heeft Carnavalsstichting De Klaitrappers tijdens de afgelopen carnaval een aangepast programma mogelijk gemaakt voor inwoners van Klaiendam. Er zijn echter plannen om komende zomer, als de coronamaatregelen het toelaten, een zomercarnaval te organiseren in het dorp.

Dit jaar konden de bekende carnavalsactiviteiten zoals het 11-11-bal, de Kletsmaaiersavond, de optocht op zaterdagmiddag en de boerenbruiloft niet doorgaan vanwege de strenge maatregelen rondom het coronavirus. Prins Bies d’n Eerste laat echter in het radioprogramma A-Magazine op Radio A-FM weten dat zij de mogelijkheden verkennen voor een zomercarnaval in Dussen.

“Mocht het allemaal mogelijk zijn, dan zijn wij van plan om een zomercarnaval te organiseren. De plannen daarvoor liggen al klaar. We hebben twee data in ons hoofd. Een datum in juni en een datum in september”, aldus Martin van Biesen alias Prins Bies d’n Eerste van Klaiendam. Als de coronamaatregelen het niet toelaten om een zomercarnaval te organiseren, dan schuift alles door naar 2022. Prins Jurgen van Knusterooiersland laat in hetzelfde interview weten dat deze plannen er voor Hank niet zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl