Man uit Nieuwendijk aangehouden voor diefstal en heling van fietsen

Foto: Archief
24 februari 2021, 10:45
Verlopen

ERMELO/NIEUWENDIJK - Een 46-jarige man uit Nieuwendijk is met zes anderen aangehouden voor diefstal en heling van fietsen. Een bedrijfspand in Ermelo is een van de locaties waar de verdachten te werk gingen.

Ze stalen honderden gesloten elektrische fietsen uit het hele land om met als doel ze weer als nieuw te verkopen. De recherche deed bijna een half jaar lang onderzoek en kon in totaal bijna driehonderd aangiftes uit het hele land aan de zaak linken. Door een lokfiets te plaatsen bij het station in Ermelo, kwam ze een van de verdachten op het spoor.

Bij diverse huiszoekingen werden niet alleen enkele elektrische fietsen en fietsaccessoires gevonden, maar ook drugs, een vuurwapen en contant geld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl