Controles in de Biesbosch

Foto: Archief
25 februari 2021, 21:18
Verlopen

REGIO - Afgelopen zondag heeft de politie samen met Staatsbosbeheer verschillende controles gehouden in en rondom de Biesbosch.

Het mooie weer zorgde voor een grote hoeveelheid bezoekers aan het gebied en er werden diverse preventieve controles gehouden. De Landelijke Eenheid van de politie was aanwezig op het water en Team Verkeer hield een verkeerscontrole op de Bandijk. Er is acht keer een proces-verbaal uitgeschreven vanwege snelheidsovertredingen, twee bestuurders mochten hun rijbewijs inleveren. De maximum snelheid van 60 kilometer per uur is met snelheden tussen de 91 en 130 kilometer per uur dik overschreden.

De politie belooft in de toekomst vaker een samenwerking aan te gaan met Staatsbosbeheer om preventieve controles uit te voeren in de Biesbosch.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl