Nieuwe huurappartementen in Almkerk

Foto: Archief
25 februari 2021, 21:22
Verlopen

ALMKERK - Woonstichting Land van Altena heeft met bouwbedrijf De Langen en Van den Berg een contract getekend voor de bouw van 25 nieuwe huurappartementen op het terrein naast De Nieuwenaar in Almkerk.

De bouw zou in het najaar van start moeten gaan, waarna de eerste huurders volgend jaar zomer de sleutel krijgen. De woningen zijn bedoeld voor starters op de woningmarkt, kleine gezinnen en senioren. Het appartementencomplex bestaat straks uit vier woonlagen, waarbij met het ontwerp goed gekeken is naar de omgeving. De naam van het complex wordt De Linde, genoemd naar de grote lindeboom, die nu aan de Graaf van Nieuwenaarstraat staat.

De woningen worden aangeboden op de website van Woongaard.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl