Inkoopactie voor zonnepanelen via AltenaWoontSlimt

Foto: Archief
28 februari 2021, 12:01
Verlopen

ALTENA - Bent u huiseigenaar en wilt u aan de slag met zonne-energie? Meld u dan snel aan voor een inkoopactie en plaats voordelig en gemakkelijk zonnepanelen op uw dak.

Met zonnepanelen op uw dak wekt u uw eigen duurzame energie op en bespaart u gemiddeld tussen de € 300,- en € 600,-  euro per jaar op uw energierekening. Zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 jaar en verdienen zich binnen 7 tot 9 jaar terug.

Doet u mee aan deze inkoopactie? De inkoopactie loopt via AltenaWoontSlim. Het energieloket AltenaWoontSlim is een onafhankelijke partij die betrouwbare installateurs uit de regio heeft geselecteerd. De prijs van de zonnepanelen daalt als er veel mensen mee doen omdat er in 1 keer veel zonnepanelen ingekocht worden. AltenaWoontSlim stelt hoge kwaliteitseisen aan de zonnepanelen, installatie en service van de installateur. Ook bent u verzekerd van goede garantievoorwaarden. U kunt zich uiterlijk tot 1 april voor deze actie aanmelden. Ga daarvoor naar www.altenawoontslim.nl/zonnepanelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl