Wereldwinkel Woudrichem nu ‘FAIR van Ver’

Foto: Lies Havelaar
4 maart 2021, 08:52
Verlopen

WOUDRICHEM - In het najaar van 2020 heeft de wereldwinkel in Woudrichem een nieuwe ‘look’ ondergaan inclusief de nieuwe naam: FAIR van VER.

De altijd enthousiaste vrijwilligers van de winkel hebben er veel aan gedaan om de winkel meer van deze tijd te krijgen. Een cadeauwinkel met mooie, moderne en eerlijke producten vanuit de hele wereld. De naam ‘wereldwinkel’ is losgelaten, maar het idealisme is het zelfde gebleven.

Helaas is deze metamorfose door de lockdown behoorlijk in het water gevallen. Ook FAIR van VER heeft haar deuren moeten sluiten. Maar vanaf nu is het weer mogelijk om bij de winkel te gast te zijn. Volgens de landelijke richtlijnen kan men op afspraak langskomen met maximaal twee personen per keer. Daarnaast is het mogelijk om een bestelling te plaatsen en deze op te halen bij de winkel. Winkelen op afspraak en afhalen bestellingen is mogelijk op vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl