57-jarige vrouw uit Andel opgepakt vanwege online opruiende berichten

Foto: Archief
6 maart 2021, 19:32
Verlopen

ANDEL/EINDHOVEN - Een 57-jarige vrouw uit Andel is vrijdag opgepakt, omdat ze opruiende berichten op social media zou hebben geplaatst met de boodschap een teststraat van de GGD in Eindhoven ‘in de hens’ te steken.

In een digitaal onderzoek wist de recherche twee verdachten te identificeren. Twee personen, een 57-jarige vrouw uit Andel en een 37-jarige man uit Gilze, worden ervan verdacht opruiende berichten te hebben geplaatst op social media. De verdachten zitten momenteel nog vast voor verder verhoor.

De politie laat weten dat opruiing een strafbaar feit is. Niet alleen het plaatsen van opruiende berichten, maar ook het delen ervan is strafbaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl