Enquête over plastic afvalinzameling

Foto: Redactie
7 maart 2021, 12:17
Verlopen

ALTENA - Gemeente Altena heeft een enquête opgesteld over de plastic afvalinzameling.

Een schoon straatbeeld en een schone buurt, dat willen we allemaal. Helaas is de constatering dat de zakken met plastic afval regelmatig al dagen voor de inzameldag aan de palen hangen. Dat is geen fraai beeld en het afval kan gaan rondslingeren als bijvoorbeeld dieren de zakken open trekken. Om dit probleem aan te pakken heeft de gemeente een online vragenlijst opgesteld.

Wilt u een online vragenlijst invullen? Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 tot 10 minuten en is anoniem. Is uw buurt schoon genoeg? Ook dan is uw mening belangrijk. De vragenlijst is te vinden via de link https://aandeslag.gemeentealtena.nl/nl-NL/projects/enquete-afval-inzameling-1.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl