Online Aelse Familiequiz met het Rad van Avontuur

Foto: Oranjevereniging Juliana Andel
7 maart 2021, 12:40
Verlopen

ANDEL - Oranjevereniging Juliana uit Andel organiseert op 27 maart een Aelse Familiequiz met daarin ook een Rad van Avontuur.

Passend binnen de corona maatregelen kan heel Andel vanachter de computer mee doen met de online quiz. U bepaalt zelf waar u aan meedoet met elkaar, als u maar deelneemt die avond. U kunt met één of met de beide onderdelen van het programma meedoen. Opgeven voor de quiz doet u via info@ovjuliana.nl onder vermelding van uw teamnaam, naam, adres en telefoonnummer.

Voor het Rad van Avontuur kunt u nog loten aanschaffen. De verkochte loten worden verdeeld over de verschillende rondes en u hoort vooraf in welke ronde uw loten meedoen. Per ronde zijn er 150 lootjes te koop en er worden 3 prijzen per ronde verloot. U koopt de lootjes via www.ovjuliana.nl voor € 1,- per stuk. Het rad draait om 19.45 en 20.45 uur. De 3 quizrondes lopen hier omheen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl