Dé HartenBrigade SoepActie krijgt een vervolg

Foto: Archief
9 maart 2021, 17:28
Verlopen

GIESSEN - Tijdens de persconferentie van eerder deze week realiseerde Nicolette van Andel van de HartenBrigade zich dat voor veel mensen de weg naar de eindstreep nog écht heel zwaar is. Tijd voor actie dus!

Juist voor die mensen die misschien wel wederom in quarantaine zitten, maar zeker ook voor jonge mensen die het door alle maatregelen erg zwaar hebben. Er is voldoende op voorraad om de actie voort te zetten en geen gebrek dus aan giften, emmertjes, kaartjes en lieve vrijwilligers om iedereen die dat nodig heeft een hart onder de riem te steken.

Het enige ingrediënt dat nog ontbreekt zijn mensen die anderen aanmelden voor deze ‘Hart onder de riem’. Iemand aanmelden kan heel gemakkelijk door een belletje of een berichtje te sturen naar 06-38694800 om hem of haar een smakelijke en fijne verrassing te bezorgen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl