Ouderen is Goezate zijn verwend met taart en cake

Foto: Joanne Vink
10 maart 2021, 10:56
Verlopen

WERKENDAM - Hart en Hand voor ouderen blijft niet stilzitten. Ondanks de beperkingen hebben zij voor de ouderen in Goezate weer een activiteit kunnen organiseren. De ouderen zijn verwend met een stukje taart of cake.

Een groepje (jonge) mensen heeft zich ingezet door een taart of cake te bakken voor de ouderen. Deze baksels konden vrijdagavond ingeleverd worden bij de ingang van het verzorgingshuis. Een klein groepje jongeren kon dit lekkers uitdelen in Goezate. Helaas kan er geen avond georganiseerd worden met een grote groep jongeren, zoals gewoonlijk. Leden van de commissie: “We kijken naar wat wel mogelijk is en gebruiken onze creativiteit om er toch voor de ouderen te zijn. De reacties van de ouderen waren positief. Dat er aan hen gedacht wordt, doet goed.”

Twee eerdere acties van de jongeren was het versturen van (kerst)kaarten. Hart en Hand voor ouderen blijft zich op de achtergrond inzetten voor de ouderen. De commissie blijft brainstormen over mooie initiatieven. Op 24 maart hoopt een groepje jongeren te helpen bij het maken van bloemstukjes met de bewoners van Goezate. Tips en ideeën zijn altijd welkom. Stuur gerust een mailtje naar hartenhandvoorouderen@outlook.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl