Altena Bier met zorg geleverd

Foto: Ronald van den Ende
11 maart 2021, 16:23
Verlopen

ALTENA - Het was een lang gekoesterde wens van het Woerkumer en Altena Bier, om de bier bezorgingen samen met de dagbesteders bij Hoeve Kraaiveld te gaan doen.

Op de dagbesteding zorgen zij namelijk ook voor etiketten op de flesjes, neklabels en ander promotiemateriaal. Door de pandemie werd het uiteindelijk een jaar later dan bedoeld. Dankzij de vaccinatie en met in achtneming van de maatregelen werd er deze week dan eindelijk gestart.

Doordat de horeca nog steeds niet open mag, zitten veel lokale brouwers met een aanzienlijke voorraad. Om de lokale brouwer daarvan af te helpen sloegen een aantal leden van Werkendam Maritime Industries (WMI) de handen ineen en plaatsten een leuke order. Altena Bier hoopt dat andere ondernemers dit voorbeeld gaan volgen. Bedrijven die interesse hebben kunnen contact opnemen met Ronald vd Ende via 06 – 53 20 60 99.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl