The Dutch Nightcrawlers mag uitbreiden tot 1,5 hectare

Foto: www.thedutchnightcrawlers.nl
12 maart 2021, 18:39
Verlopen

ALMKERK - Het college van burgemeester en wethouders van Altena ziet juridisch geen mogelijkheden om geen medewerking te verlenen aan het plan van ondernemer Bas de Peuter voor uitbreiding van zijn wormenkwekerij in Almkerk.

Dit laat B&W in een brief aan de gemeenteraad weten. De Peuter mag zijn kwekerij aan de Provincialeweg Noord binnen het huidige bestemmingsplan onder een ‘aantal uit te werken planologische voorwaarden’ tot maximaal 1,5 hectare uitbreiden. 26 huishoudens aan de Provincialeweg Noord hebben eerder bezwaar gemaakt tegen de uitbreidingsplannen van The Dutch Nightcrawlers. Zij vrezen meer overlast en wijzen op onder meer overtreding van milieuregels en het bestemmingsplan. De Peuter onkracht de beschuldigingen en geeft aan binnen de lijntjes te kleuren.

Omwonenden zijn inmiddels uitgenodigd om met wethouder Shah Sheikkariem in gesprek te gaan over de uitbreidingsplannen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl