Emballage actie voor Stichting Tess bij Spar Rijswijk

Foto: Stichting Tess
16 maart 2021, 19:08
Verlopen

RIJSWIJK - De komende weken is Stichting Tess het goede doel bij de emballageautomaat van de supermarkt aan de Dorpsstraat in Rijswijk. Drukt u ook eens op de 'doneren knop' als u de lege flessen in gaat leveren?

Met elke euro die de stichting ontvangt, komt dolfijn ondersteunde therapie voor kinderen met een beperking een stapje dichterbij. De wachtlijst is groot, ongeveer 40 gezinnen wachten op de steun van Stichting Tess om ook ver hen deze therapie mogelijk te maken.

De therapie is kostbaar en heeft ook heel veel toegevoegde waarde. Uit het niets sprak een van de kinderen ineens: “Mama, mag ik drinken?” Met uw donatie maakt u het mede mogelijk om nog meer kinderen deel te mogen laten nemen aan het programma en een een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl