Stemlokalen op verkiezingsdag tot 21.00 uur geopend

Foto: Sander van Strien
16 maart 2021, 18:54
Verlopen

ALTENA - Maandag gingen in Altena de eerste stemlocaties open. Voor maandag en dinsdag waren dat er vijf, op de verkiezingsdag zijn er 32 stemlokalen geopend.

Er zijn maatregelen genomen om de verkiezingen voor de Tweede Kamer coronaproof te laten verlopen, daarom waren er dus extra dagen om te stemmen. De vijf locaties in Altena waren bij zalencentrum het Verlaat in Almkerk, ’t Rondeel in Woudrichem, de Dotter in Hank, d’ Alburcht in Wijk en Aalburg en bij de Wijklocatie van de gemeente aan de Gedempte Haven in Werkendam.

Op verkiezingsdag zijn de 32 stembureaus geopend van half acht ’s ochtends tot negen uur ’s avonds. De gemeente Altena roept vooral op om van uw democratisch recht gebruik te maken door uw stem uit te brengen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl