Voltena wil scholentoernooi organiseren

Foto: Archief
16 maart 2021, 19:00
Verlopen

WERKENDAM - Volleybalvereniging Voltena wil graag sport en bewegen stimuleren. Dit wil ze niet alleen voor haar leden, maar ze wil dit ook graag aanbieden aan de leerlingen van groep 7 van de basisscholen in de gemeente Altena.

Het idee is om in het voorjaar een 4 tegen 4 toernooi te organiseren, dat buiten wordt gespeeld op de mooie locatie van Beachsport Vereniging Werkendam. Leerlingen kunnen spelen tegen klasgenoten, maar ook tegen leerlingen van andere scholen. Uiteraard zullen de dan geldende coronaregels worden gerespecteerd. Om de kinderen voor te bereiden zullen een aantal spelers van IMS/Voltena Dames 1 gastlessen verzorgen op school.

Bent u als school niet benaderd, maar vindt u dit een leuk idee voor uw school of klas? Stuur dan een mail naar info@voltena.nl en één van de topspelers neemt dan spoedig contact met u op.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl