Altena Road Runners stelt ledenstop in voor de jeugd

Foto: Altena Road Runners
17 maart 2021, 16:16
Verlopen

ALTENA - Atletiekvereniging Altena Road Runners heeft door de toegenomen interesse voor hun vereniging besloten om per direct een ledenstop in te voeren.

Deze maatregel is nodig om de kwaliteit van de trainingen op peil te houden. De jeugd van Altena Road Runners traint op dit moment enkele keren per week op het veld bij korfbalvereniging ACKC in Almkerk. Er is daar ruimte voor 60 kinderen, en er is nu al een wachtlijst waardoor de vereniging met pijn in het hart tot dit besluit is gekomen. Pas wanneer er meer ruimte is kan de jeugdafdeling verder door gaan groeien.

Altena Road Runners krijgt in de loop van volgend jaar een eigen atletiekbaan in Sleeuwijk. De plannen daarvoor worden op dit moment uitgewerkt en binnenkort zal daarvoor de aanbesteding plaatsvinden. Eind dit jaar zal er begonnen worden met de aanleg van de baan. Zodra de baan open is en er ook meer trainers beschikbaar zullen zijn kan de jeugdafdeling pas weer verder gaan groeien.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl