Coronabesmettingen nemen ook toe in Altena

Foto: Archief
23 maart 2021, 19:40
Verlopen

ALTENA - Het RIVM heeft afgelopen week 862 positieve coronatests geregistreerd in de hele regio. Voor de tweede week op rij is er in deze regio sprake van een flinke toename van het aantal besmettingen.

Vorige week meldde het RIVM nog ruim 700 nieuwe coronagevallen. Ten opzichte van vorige week steeg ook het aantal ziekenhuisopnamen en het aantal sterfgevallen ten gevolge van het coronavirus. Van de 862 besmettingen zijn er 138 vastgesteld in de gemeente Altena. Dit waren vorige week nog 113 nieuwe besmettingen. Bij de nieuwe ziekenhuisopnamen ging het om één inwoner van Altena.

Ook landelijk nam het aantal positieve coronatesten fors toe, ten opzichte van een week eerder. Het RIVM registreerde in de afgelopen zeven dagen iets meer dan 46.000 nieuwe coronagevallen. Dat zijn er ongeveer 6500 meer dan een week geleden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl