Fleurt u Stichting Tess op met een bloemetje?

Foto: Archief
23 maart 2021, 19:37
Verlopen

ALTENA - Voor kinderen met een beperking is Dolfijntherapie zeer waardevol. Ze leren daardoor bijvoorbeeld om zich beter te uiten. Met een vers bloemetje is het mogelijk om deze actie te steunen.

Stichting Tess heeft een verkoopactie op poten gezet waarbij u naast verse bloemen of planten rechtstreeks van de kweker de stichting steunt. Met uw bestelling geeft u niet alleen kleur en geur in huis, maar maakt u het ook mogelijk om therapie voor kinderen met een beperking mogelijk te maken.

Bestel uw Orchideeën, Hortensia’s, Dipladenia’s, Rozen of Chrysanten via info@kant-transport.nl uiterlijk 27 maart. U bent dan niet alleen verzekerd van eerste kwaliteit rechtstreeks vanaf de kwekerij maar ook van het ondersteunen van het goede doel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl