Hart en Hand voor ouderen brengt de lente in Goezate

Foto: Joanne Verheij-Vink
30 maart 2021, 18:32
Verlopen

WERKENDAM - Woensdagavond 24 maart heeft een groepje jongeren de bewoners van Goezate geholpen bij het maken van een bloemstukje. Het was ruim een jaar geleden dat de jongeren direct contact hadden met de ouderen.

Een groep van vijftien jongeren verspreidde zich over het hele gebouw. Elke oudere die een bloemstukje wilde maken, kreeg gezelschap van één jongere. “Natuurlijk moesten we nog steeds op de hygiëne en de afstand letten, maar ondanks deze beperkingen konden wij toch even fijn contact hebben met ónze ouderen, zo mogen we ze toch wel noemen”, aldus de commissie. In de middag zijn een aantal bewoners al bezig geweest met het maken van een bloemstukje met behulp van enkele vrijwilligers. Een aantal weken geleden zijn de jongeren ook in actie gekomen voor de ouderen van Goezate. Toen werden er meerdere taarten gebakken door verschillende mensen. Voor iedere bewoner was er een zelfgebakken stukje taart of cake.

Hart en Hand voor ouderen zoekt elke keer opnieuw mogelijkheden om toch wat voor de ouderen te kunnen betekenen. U kunt hen volgen via Instagram of een mailtje sturen naar hartenhandvoorouderen@outlook.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl