Creatieve scoutleid(st)er gezocht voor meidengroep

Foto: Scouting Altenagroep Twitter
26 september 2021, 13:06
Verlopen

SLEEUWIJK - Scouting Altenagroep is op zoek naar een creatieve scoutleid(st)er voor een meidengroep van circa 20 tot 25 meiden in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar oud.

Elke zaterdagochtend komt men bij elkaar en worden er avonturen beleefd op het clubhuis in Sleeuwijk of in de uitwaarden bij de Sleeuwijkse haven. De activiteiten verschillen per opkomst, zoals het spelen van (buiten)spelletjes, knutselen, koken of het beoefenen van de scoutingskills (vuurtje maken, knopen). Belangrijke aspecten zijn samenwerken, kinderen helpen bij hun ontwikkeling, uitdagingen aan gaan, iets betekenen voor een ander, genieten van het buitenleven, gezellig samen zijn en respect te hebben voor elkaar.

Lijkt het u leuk om als leid(st)er aan de slag te gaan met deze club? Iedere zaterdag helpt u mee met de opkomst tussen 09.30 en 12.30 uur. Gemiddeld één keer per maand bereidt u de opkomst voor. Dat kost ongeveer één uur tijd. Daarnaast helpt u mee met het organiseren voor en tijdens het hemelvaartkamp en de eindovernachtingen voor de zomer- en wintervakantie. Interesse? Kijk op www.altenagroep.nl en neem contact op.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl