Christelijke Vrouwendag Altena op 6 november

Foto: Vrouwendag Altena
2 oktober 2021, 17:44
Verlopen

ANDEL - Na twee jaar is de organisatie blij en dankbaar de 6e Christelijke Vrouwendag Altena te mogen organiseren.

Het thema voor deze dag is ‘Lichtend licht?!’. Men is verheugd op deze dag schrijfster en spreekster Marianne Grandia in het midden te hebben die iedereen meeneemt in dit thema. Naast de ontmoeting met elkaar is er onder andere samenzang o.l.v. een samengestelde muziekgroep en zijn er diverse stands. Bijzonder op deze dag is een expositie van de quilt club ‘Blokje rond’.

Wilt u graag bij deze vrouwendag zijn, meld uzelf dan aan onder het kopje ‘Aanmelden’ op de website www.vrouwendag-altena.nl. Iedereen is van harte welkom op 6 november tussen 10.00 uur tot 15.30 uur aan de Burg. Van der Schansstraat 50 te Andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl