Bandavond met coverband The Fast Lane

Foto: Edwin Sankalla
5 oktober 2021, 09:29
Verlopen

DRONGELEN - Op stap in Drongelen? Jazeker, want er komt weer een bandavond aan. En wel op zaterdagavond 16 oktober.

Op deze bandavond zal de coverband The Fast Lane spelen. De coverband The Fast Lane is geen onbekende in Drongelen, want zij hebben al een paar keer eerder opgetreden in dorpshuis De Oude School. Zij spelen vooral pop, rock en blues uit de jaren ’60, ’70 en ’80.

De deuren gaan rond 20.00 uur open en zoals gewoonlijk is de entree gratis. Goede live-muziek, dansen, een drankje. Kortom alle ingrediënten voor een gezellig avondje uit. Als de richtlijnen van het RIVM en regering in de tussentijd niet veranderd zijn, dan wordt bij de deur gevraagd naar uw coronapas of test/herstelbewijs.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl