Soul-Jazz van Paul van Kessel en muziekvrienden in Kasteel Dussen

Foto: Kasteel Dussen
5 oktober 2021, 17:39
Verlopen

DUSSEN - Na een lange periode van stilte zal er weer muziek klinken in de burgerzaal van Kasteel Dussen. Op donderdag 28 oktober komen daar Paul van Kessel, Charly Zastrau en Kasper Kalf met hun programma FOR THE LOVE OF MUSIC.

Parels uit de Soul-Jazz van Nederlandse bodem in de parel van Altena: van harte aanbevolen. Paul van Kessel is uitgegroeid tot een van de weinige mannelijke jazz-zangers, die Nederland rijk is. Zijn weergaloze gevoel voor timing, zijn warme timbre en zijn oprechte, ongekunstelde vertolking maken hem tot een unieke, veelgevraagde zanger. Hij trad o.a. op met eigen vaste bands, het Metropole Orkest en het Jazz Orchestra van het Concertgebouw. Charly Zastrau is in binnen- en buitenland een veel gevraagde pianist en arrangeur. Hij begeleidde talloze artiesten, zoals Mathilde Santing, New York-icoon Joey Arias en operazangeres Claron Mcfadden. Als arrangeur schreef hij o.a. voor Yentl en De Boer, Philharmonie Zuidnederland en Dorona Alberti. De Volkskrant noemde Zastrau een ‘fenomenale pianist’.

Voor deze avond in kasteel Dussen is het duo speciaal uitgebreid met Kasper Kalf op contrabas. Met een gemengd programma van favoriete songs en eigen werk vieren ze, wat hen oorspronkelijk met elkaar heeft verbonden en door de jaren heen altijd de drijfveer was: de liefde voor muziek. De entree is 15 euro. Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl De aanvang is 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl